Husbilar

Kliv in i en bra affär

Vi säljer stora som små husbilar. Vi börjar aldrig med att prata om hästkrafter och motorer. Vi börjar med att ställa frågor om din familjesituation och försöker föreslå den husbil som passar dig bäst. Är ni många i familjen? Hur långt brukar ni åka? Det är ditt användningsområde som styr våra förslag.

Vi vill att du ska vara nöjd och hela tiden komma ihåg varifrån du köpt din husbil. Vi har bäddat för din bästa och även nästa husbilsaffär.

Knaus Sun i Scandinavian Selection 900 LEG

Vi är en av endast 10 återförsäljare i Sverige som säljer Knaus Sun i 900 LEG. Genom hårt och noggrant arbete har Knaus i över två år har vi skapat en husbil som saknar motstycke och sätter en ny standard. En husbil gjord av hängivna entusiaster för verkliga livsnjutare. En genuine KNAUS.  Knaus Sun i 900 LEG

Husbil knaus 4

Cabby, Knaus och T@b

Vi säljer bara husbilar från kvalitetsmärken. Vi har även en butik fullspäckad med tillbehör och reservdelar; förtält, kaminer, möbler, solceller och hur mycket annat som helst. Allt som hör camping och fritid till. Med reservation för eventuell felskrivning.

Till Salu Uthyres Generella Garantier Husvagn & Husbil

Kontakta oss

 • Adress

  Sörberge husvagnar
  Timmervägen 4,
  863 41 Sundsvall Birsta

 • Öppettider

  Mån – Fre: 7:00 - 18:00
  Verkstad 7:00 - 16:00
  Lör: 10:00 - 14:00

 • Telefon

  060 - 57 98 65

 • Epost

  info@sorbergehusvagnar.com