Mopedbilar

En mopedbil är ett fordon som juridiskt sett snarare är en moped än en bil. Den har oftast en kabin med två sittplatser. En mopedbil kan vara utformad som en liten personbil eller en liten lastbil. I Sverige räknas den som en moped klass 1. Man får köra en mopedbil från 15 års ålder om man tagit ett AM-körkort för moped klass 1 (EU-moped). Mopedbilen behöver inte genomgå kontrollbesiktning, och den är inte belagd med fordonsskatt.

Våra mopedbilar från Chatenet

Enligt många man frågar så är Chatenet CH26 den snyggaste mopedbilen som finns, avgör själv!? Många säger att:  ”den ser ut precis som en vanlig bil”.

Självklart har även den senaste tekniken infunnit sig med riktiga LED lampor i bakljusen och LED lampor fram i DRL ljusen.

Nyhet! Nu med parkeringshjälp ”Parkassistans” och en helt ny uppdaterad DCI commonrail diesel motor med minimalt låg förbrukning! Parkassistans, detta gör att bilen driver ca 5km/h på tomgång vilket gör att det inte blir ryckig gång vid fickparkering.

Vi erbjuder prisvärda mopedbilar med komfort och kvalitet. Kom in i vår visningshall och se våra märken samt ta en provtur! Med reservation för eventuell felskrivning.

Till Salu

Kontakta oss

 • Adress

  Sörberge husvagnar
  Terminalvägen 30
  861 36 TIMRÅ

 • Öppettider

  Mån – Tors: 8:00 - 18:00
  Fre 8:00 - 17:00
  Lör: 10:00 - 14:00

 • Telefon

  060 - 57 98 65

 • Epost

  info@sorbergehusvagnar.com